Mieli Tėčiai, nebijokite būti pavyzdžiu savo vaikams! 

„Vienas tėvas yra geriau nei šimtas mokytojų“ – sako anglų patarlė. Ir tai tikra tiesa – jei vaikui trūksta vieno iš pačių svarbiausių žmonių pasaulyje palaikymo, net labai pasiaukojamai dirbančių mokytojų pastangos bus bevaisės.

Taigi, mieli Tėčiai, nebijokite būti pavyzdžiu savo vaikams! Jeigu pernelyg uolios mamos mėgins atimti iš Jūsų iniciatyvą, nepasiduokit! Dalyvaukit savo vaikų gyvenime. Mokykit juos kvailioti ir juoktis iki nukritimo, klupti ir tik truputį suraukus kaktą keltis. Sportuokit ir žaiskit kartu su jais. Padėkite, kai prašo, paguoskite, kai verks. Drausminkite protingai. Skatinkite ir girkite nuolatos. Ir kalbėkitės, kalbėkitės, kalbėkitės. Nes nuo Jūsų priklauso, ar užauginsite savimi pasitikinčią princesę, ar nuo žmonių besislepiančią Pelenę. Tvirtai ant kojų stovintį jauną žmogų ar akis nudelbusį, arba, atvirkščiai, kompleksuose paskendusį, todėl visiems „nori gaut?“ siūlantį individą. Jūsų vaikai niekada nepamirš netobulo, tačiau nuoširdaus  dalyvavimo jų gyvenime. Ar žinote, ką jie sakys savo draugams? „Mano mama labai gera, bet tėtis tooooks nerealus!“

Tėčiai, mes Jus labai labai mylim ir sveikinam su Jūsų diena! Būkit sveiki ir stiprūs. Ačiū, kad esat, kad rūpim. Kad leidžiat būti savimi. 

„Vienas tėvas yra geriau nei šimtas mokytojų“ – sako anglų patarlė. Ir tai tikra tiesa – jei vaikui trūksta vieno iš pačių svarbiausių žmonių pasaulyje palaikymo, net labai pasiaukojamai dirbančių mokytojų pastangos bus bevaisės. Taigi, mieli Tėčiai, nebijokite būti pavyzdžiu savo vaikams! Jeigu pernelyg uolios mamos mėgins atimti iš Jūsų iniciatyvą, nepasiduokit! Dalyvaukit savo vaikų gyvenime. Mokykit juos kvailioti ir juoktis iki nukritimo, klupti ir tik truputį suraukus kaktą keltis. Sportuokit ir žaiskit kartu su jais. Padėkite, kai prašo, paguoskite, kai verks. Drausminkite protingai. Skatinkite ir girkite nuolatos. Ir kalbėkitės, kalbėkitės, kalbėkitės. Nes nuo Jūsų priklauso, ar užauginsite savimi pasitikinčią princesę, ar nuo žmonių besislepiančią Pelenę. Tvirtai ant kojų stovintį jauną žmogų ar akis nudelbusį, arba, atvirkščiai, kompleksuose paskendusį, todėl visiems „nori gaut?“ siūlantį individą. Jūsų vaikai niekada nepamirš netobulo, tačiau nuoširdaus  dalyvavimo jų gyvenime. Ar žinote, ką jie sakys savo draugams? „Mano mama labai gera, bet tėtis tooooks nerealus!“ Tėčiai, mes Jus labai labai mylim ir sveikinam su Jūsų diena! Būkit sveiki ir stiprūs. Ačiū, kad esat, kad rūpim. Kad leidžiat būti savimi. 

„Varnų sala“ – privati mokykla Vilniuje, atvira visiems! Tėtis kiekvieno gyvenime yra labai svarbus!

„Varnų sala“ – privati mokykla Vilniuje, atvira visiems! Tėtis kiekvieno gyvenime yra labai svarbus! 

—————————————————————-

* Registruokitės į priešmokyklinio ir pradinio ugdymo (0-4) klases ir pagrindinio ugdymo (5-11) klases „Varnų sala“ privačioje mokykloje📬El. paštu: prieplauka@varnusala.lt ir ☎️ telefonu +370 606 68611.

Į viršų