„Varnų sala“ ir vėl kviečia į atvirų durų dienas!

„Varnų sala“ ir vėl kviečia į atvirų durų dienas vasario 12 ir 13 d. !

Ar esate tėvai, besąlygiškai mylintys savo vaikus?

Patikėkite, mes – taip pat! „Varnų saloje“ vaikų interesai patys svarbiausi. Čia laiko jiems skiriame tiek, kiek reikia, o laiko mes turim. Mūsų privačioje mokykloje nėra mažesnių ir didesnių, stipresnių ir silpnesnių, išauklėtų ir neišauklėtų, „patogesnių“ ir „nelabai patogių“. Visi čia mes esam žmonės – tik vieni su mažesne, o kiti su didesne patirtimi. Todėl mokykloje ne auklėjame, bet mokomės priimti kito nuomonę. Čia mes visi stengiamės vieni dėl kitų – jautriai, žmogiškai priimdami šalia esantį, todėl mūsų mokykloje visi randa savo vietą. „Varnų sala“ laukia kiekvieno vaiko – labai gabaus ir vidutinių gebėjimų, patiriančio mokymosi sunkumų, turinčio įvairiausias galias ir negalias (tiek fizines, tiek intelekto ar psichosocialines). Puiki specialistų komanda pasiruošusi padėti visiems!

Jeigu dar vis ieškote savo vaikui jaukaus lizdo ir namus primenančios užuovėjos, tuomet būtinai ateikite į mūsų organizuojamas atvirų durų dienas – 2024 m. vasario 12 d. 18 val. į pradinę (Didlaukio g. 69B), o vasario 13 d. 18 val. į pagrindinę (Baltupio g. 14) mokyklas! Čia patys gyvai galėsite susipažinti su mokyklos ypatumais ir pajusti jos atmosferą. Kelionėje po „Varnų salą“ jus lydės ir į visus klausimus atsakys mokyklos direktorė Margarita Pilkauskaitė. Labai labai laukiam jūsų ir nekantraujam susitikti „Varnų saloje“!

Kviečia į Atvirų durų dienas

Jei šio renginio datos ir laikas Jums nėra itin patogus, galite pildykite čia esančią registracijos formą https://varnusala.lt/kontaktai/pazink-mokykla/ – susitarsime dėl individualaus susitikimo.

Daugiau naujienų galite rasti mūsų mokyklos Facebooke ir Instagrame.

Į viršų