Atvirų durų dienos „Varnų saloje“!

Atvirų durų dienos „Varnų saloje“! Jei esate tėveliai, kuriems svarbiausi vaiko interesai,  jei pasitikite mokykla bei nauja ugdymo ir ugdymosi paradigma, tuomet būtinai mus aplankykite! Čia saugi aplinka, puikūs specialistai, mažos klasės, jautrus ryšys su vaiku. Čia ugdoma laisvė, atsakomybė, pagarba, drąsa, kūrybiškumas. Po mažą žingsnį einame link sąmoningo mokymosi ir ilgalaikių akademinių rezultatų. Mes ne auklėjame, bet mokomės priimti kito nuomonę. Kantriai dirbam su savęs suvokimu, emocijom.  Kadangi vaikas mūsų privačioje mokykloje – svarbiausias, laiko jam skiriam tiek, kiek reikia. O laiko mes turim.

Jeigu ieškote savo vaikui jaukių „antrų namų“, susitikim: kovo 12 d. 18 val. pradinėje (Didlaukio g. 69B),  o kovo 13 d. 18 val. pagrindinėje (Baltupio g. 14) mokyklose! Čia patys gyvai galėsite „pačiupinėti“ mokyklą ir pajusti jos atmosferą. Kelionėje po „Varnų salą“ jus lydės ir į visus klausimus atsakys mokyklos direktorė Margarita Pilkauskaitė. Labai labai jūsų laukiam! 

„Varnų sala“ – privati mokykla Vilniuje, atvira visiems! Mokykimės ir aukim kartu! 

Jei šis atvirų durų dienos laikas Jums nėra tinkamas, tai pildykite čia esančią registracijos formą https://varnusala.lt/kontaktai/pazink-mokykla/ – susitarsime dėl individualaus susitikimo.

Daugiau naujienų galite rasti mūsų mokyklos Facebooke ir Instagrame.

Į viršų